Унисекс Кожен Новчаник

Tc product rating | 0 comments | Write a review
1.600,00 den.
Short description:

Црн унисекс кожен новчаник со посебно место за визит картички. 
Димензии: 110 x 90 x 8 mm.

Brand
Tc product rating | 0 comments

Црн унисекс кожен новчаник со посебно место за визит картички. 
Во црна кутија,погоден за поклон. 
Брендиран производ на Alexluca.

Димензии: 110 x 90 x 8 mm.

Write a review
No product comments.
Loading reclamations and shipping methods

Слични продукти

Supported by Store.mk