Термо Чаша

Tc product rating | 0 comments | Write a review
320,00 den.
Short description:

Пластична термо чаша со метален капак,со посебен отвор за пиење.
Долниот дел од чашата е обложен со материјал кој не се лизга.

Димензии: ø70 × 145 mm.

Brand
Tc product rating | 0 comments

Пластична термо чаша со метален капак,со посебен отвор за пиење.
Долниот дел од чашата е обложен со материјал кој не се лизга.

Димензии: ø70 × 145 mm.

Write a review
No product comments.
Loading reclamations and shipping methods

Слични продукти

Supported by Store.mk