Термо Чаша

Tc product rating | 0 comments | Write a review
380,00 den.
Short description:

Термо чаша од нерѓосувачки челик со пластчна рачка за држење и капак, 350ml.

Димензии: ø70 × 158 mm

Brand
Tc product rating | 0 comments

Термо чаша од нерѓосувачки челик со пластчна рачка за држење и капак, 350ml.

Димензии: ø70 × 158 mm

Write a review
No product comments.
Loading reclamations and shipping methods

Слични продукти

Supported by Store.mk