Песочен часовник

Tc product rating | 0 comments | Write a review
680,00 den.
Short description:

Песочен часовник како сувенир погоден за подарок. Мерач на 5 минути. Димензии 78 х 123мм. Боја на песок бела. Составен е од дрво и е во кафена боја.

Brand
Merrick Tc product rating | 0 comments

Песочен часовник како сувенир погоден за подарок. Мерач на 5 минути. Димензии 78 х 123мм. Боја на песок бела. Составен е од дрво и е во кафена боја.

Write a review
No product comments.
Loading reclamations and shipping methods

Слични продукти

Supported by Store.mk