Пенкало со Тач 2

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
110,00 ден.
Краток опис

Пенкало со црн мат завршеток и тач за дисплеи. Со плаво мастило.

Димензии: ø12 × 134 mm

Бренд
Tc product rating | 0 мислења

Пенкало со црн мат завршеток и тач за дисплеи. Со плаво мастило.

Димензии: ø12 × 134 mm

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат

Слични продукти

Овозможено од Store.mk