Мултифункционално џебно ноже

Tc product rating | 0 comments | Write a review
165,00 den.
Short description:

Пластично џебно ноже со 8 фунцкии (акцесоари од нерѓосувачки челик)

Димензии: 88×19×12 mm

Brand
Tc product rating | 0 comments

Пластично џебно ноже со 8 фунцкии (акцесоари од нерѓосувачки челик)

Димензии: 88×19×12 mm

Write a review
No product comments.
Loading reclamations and shipping methods

Слични продукти

Supported by Store.mk