Мини УСБ полнач и адаптер за во кола

Tc product rating | 0 comments | Write a review
425,00 den.
Short description:

Мини УСБ полнач и адаптер за во кола.Спакуван во мини новчаник.

Max излез: 1000 mA

Димензија:60×35×75 mm

Brand
Canox Tc product rating | 0 comments

Мини УСБ полнач и адаптер за во кола.Спакуван во мини новчаник.

Max излез: 1000 mA

Димензија:60×35×75 mm

Write a review
No product comments.
Loading reclamations and shipping methods

Слични продукти

Supported by Store.mk