Мемо сет

Tc product rating | 0 comments | Write a review
150,00 den.
Short description:

Мемо сет -ливчиња за пораки

Brand
VISIONMAX Tc product rating | 0 comments

Мемо сет - ливчиња за пораки. Вклучува 5 мали ливчиња и две поголеми ливчиња. Димензии 10,6x8x1,8 cm Големина за принт 60 x 49 mm

Write a review
No product comments.
Loading reclamations and shipping methods

Слични продукти

Најнови производи

Supported by Store.mk