LED Часовник

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
2.200,00 ден.
Краток опис

LED часовник со аларм и дисплеј за температура.
Со AC-DC 2 пин адаптер.

Димензии: 150 x 39 x 70 mm

Бренд
Tc product rating | 0 мислења

LED часовник со аларм и дисплеј за температура.
Со AC-DC 2 пин адаптер.

Димензии: 150 x 39 x 70 mm

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат

Слични продукти

Најнови производи

Овозможено од Store.mk