Коктел сет

Tc product rating | 0 comments | Write a review
1.200,00 den.
Short description:

Метален коктел сет

Brand
FIZZ Tc product rating | 0 comments

Метален кжоктел сет со додатоци за правење на коктел пијалоци спакувани во картонска кутија Димензии 27,8x19,3x9,8 cm Големина за принт 70 x 25 mm

Write a review
No product comments.
Loading reclamations and shipping methods

Слични продукти

Supported by Store.mk