Керамички сет со шоља

Tc product rating | 0 comments | Write a review
295,00 den.
Short description:

Керамички сет со шоља

Brand
TONETI Tc product rating | 0 comments

Керамички сет со шоља вклучува бела шоља со обоена рачка, постоље и лажиче Димензии 10x10x9,7 cm Големина за принт 50 x 30 mm

Write a review
No product comments.
Loading reclamations and shipping methods

Слични продукти

Supported by Store.mk