Чаша од нерѓосувачки челик 53047-CR

350,00 den.
Short description:
Чаша со двоен ѕид направена од нерѓосувачки челик , волумен 300 ml .
Големина ( cm): Ø 7,6x8,9 cm
 
Brand
VOX Tc product rating | 1 comments
Чаша со двоен ѕид направена од нерѓосувачки челик , волумен 300 ml .
Големина ( cm): Ø 7,6x8,9 cm

 

Tc product rating Супер

From Kosta, send on 21.03.2016

Чаша со одличен квалитет

Loading reclamations and shipping methods

Слични продукти

Supported by Store.mk