Бела Пластична УСБ екстерна батерија 10 000 mAh

Tc product rating | 0 comments | Write a review
2.190,00 den.
Short description:

Пластична УСБ екстерна батерија со 2 УСБ портa и 10000mAh батерија. Вклучува и микро УСБ кабелче за полнење.
Димензии: 74 × 154 × 16 mm

Brand
Tc product rating | 0 comments

Пластична УСБ екстерна батерија со 2 УСБ портa и 10000mAh батерија. Вклучува и микро УСБ кабелче за полнење.
Димензии: 74 × 154 × 16 mm

Write a review
No product comments.
Loading reclamations and shipping methods

Слични продукти

Supported by Store.mk