"Lintus" Држач за визит карти

Tc product rating | 0 мислења | Внеси
1.350,00 ден.
Краток опис

држач за визит картички. 

Брендиран производ на Antonio Miro. 

Димензии: 77 x 100 x 10 mm.

Бренд
Antonio Miro Tc product rating | 0 мислења

држач за визит картички. 

Брендиран производ на Antonio Miro. 

Димензии: 77 x 100 x 10 mm.

Внеси
Нема мислења за производот.
Испораките и рекламациите се вчитуваат

Слични продукти

Овозможено од Store.mk