Зошто Promo concept?

- Најдобри Цени
- Брза испорака и достава
- Одличен квалитет на производи
- Над 5000 производи
- Разработена динамика на увоз
- Искусен тим
- Сопствено дизајн студио, и студио за брендирање

За Нас

Веруваме дека креативноста и иновациите во Вашите промотивни и рекламни активности ја градат Вашата индивидуалност, ја зацврстува посакуваната положба на пазарот и помага да креирате атмосфера на задоволство и доверба меѓу Вашите клиенти, соработници и вработени.

Промотивните материјали играат важна улога во Вашата препознатливост и идентификација во широк домен на настани и прилики. Вашето име, производ, јубилеј, настап на нов пазар, нов бренд или нови професионални достигнувања се одлична прилика за промотивни решенија кои Ве идентификуваат како исклучителен партнер.

Вашата внимателност, го мотивира почетокот и продолжува довербата.

Промо Концепт Ви нуди широк асортиман на производи кои сигурно би ги задоволиле Вашите потреби за бизнис подароци, промотивен и рекламен материјал од речиси 5000 различни производи.

ЗОШТО ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ

1. Промовирање на Вашето име
2. Промовирање на производ или услуга
3. Мотивирање на Вашите продавачи
4. Отворање нови претставништва
5. Стимулирање на продажни состаноци
6. Развој на продажба
7. Балансирање на производен програм
8. Активирање на неактивни пазарни реони
9. Ребрендирање на име или производ
10. Предност за влез при продажба
11. Мотивирање на купувачи преку премии
12. Зголемување на продажба на производ на повисоко ниво
13. Доказување на релација со клиент или вработен
14. Изградба на имиџ
15. Мотивирање на вработените
16. Промовирање нови можности
17. Промовирање нови луеѓе за продажба

Стани фан

Supported by Store.mk